75 61 83 00

14 maskiner i første hug

08. Sep 2019

I Herning er den første større levering af de nye gule Yanmar maskiner foretaget.

En levering, som har været ventet med spænding – både fra køber og sælgers side.

Den levering, som måske lidt symbolsk, har været startskuddet til en gul fremtid med Yanmar maskinerne.

 

For os – i Maskiner A/S - var det en enorm tillidserklæring, at vores gode og langvarige kunde, Søren Knudsen, valgte et lægge så stor en ordre, på vores nye maskiner, inden vi faktisk havde fået dem hjem.

 

Søren Knudsen A/S er et entreprenørfirma som blev grundlagt i 1960 af Søren Knudsen.

Sønnen, Per Knudsen måtte overtage direktørposten allerede i 1964, og i 1976 bliver Anton Hornshøj ansat.

Anton er stadig direktør den dag i dag, efter han overtog direktørposten og firmaet tilbage i 1990. I dag er der kørt i stilling, til et blødt generationsskifte videre til Antons søn, Anders.

Anders har været en del af firmaet siden 2013.

Ejerkredsen tæller i alt 5 medejere, hvor Anton sidder på direktørposten med aktiemajoriteten.

 

Entreprenør Søren Knudsen A/S har afdelinger i Herning (hovedkontor), Holstebro og Esbjerg. Herfra styres alle projekterne, hvor opgaverne i høj grad dækker over kabel og ledningsarbejde – altså el og fiber – og strækker sig geografisk fra Limfjorden og helt ned til grænsen mod syd.

 

I dag er der ca. 150 medarbejdere til at udføre alle disse opgaver, og de har travlt.

 

Søren Knudsen A/S har handlet maskiner med os, siden 80’erne. Maskinparken tæller efterhånden 75 maskiner, hvoraf størstedelen – ca. 60 maskiner er af mærket Schaeff eller Terex, og er minigravere i klassen 2 til 2,5 tons.

 

Den nye levering på 14 nye Yanmar maskiner dækker over modellerne SV08SV18 og SV22.

De er alle udstyret med hurtigskifte, skovlsæt og SV22’erne er med Tiltman tiltfæste. De kommer primært til at grave forsyningsledninger ned, hvilket disse maskiner egner sig rigtig godt til.   

 

Entreprenør Søren Knudsen A/S har ry for at levere kvalitetsarbejde, og de har altid vægtet højt, at have en opdateret maskinpark for at følge med udviklingen.

 

Effektivitet og kvalitet er nøgleord hos Søren Knudsen A/S, og det sikres bedst, med nye og effektive maskiner, som har lav risiko for nedetid.

 

Selvom der aldrig før, er kørt Yanmar maskiner hos Søren Knudsen, er der allerede kommet positive tilbagemeldinger fra maskinførerne. Der er naturligvis altid en indkøringsfase, hvor man lige skal vænne sig til en ny og lidt anderledes maskine, men når den er ovre, skulle de gerne se frem til en minimal nedetid og en service i højsæde!

 

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Entreprenør Søren Knudsen A/S

SENESTE NYT FRA MASKINER A/S

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du er meget velkommen til at følge med i vores hverdag på de sociale medier, hvor vi ofte bringer nye opslag.

OM MASKINER A/S

Vi har mere end 35 år på bagen. Vi er landsdækkende - også med service og reservedelssalg. Vi elsker maskiner, og vi glæder os til at hjælpe dig.

OM OS