75 61 83 00

5. Yanmar i rækken - og nu med tiltrotator

08. Sep 2019

KLOAKMESTER GLÆDER SIG OVER NY MASKINE MED TILTROTATOR

Det er Peter Agger, som med sit kloak- og anlægsfirma, får fornøjelsen af denne SV22 med Engcon tiltrotator og komplet LED lyspakke.

 

Peter er så tilfreds med de gule Yanmar maskiner, at dette er hans Yanmar maskine nummer 5.

Peter har været selvstændig i lige knapt 25 år, og han har nok at se til.

Han holder til i Mørke, ved Randers og har masser af lokale opgaver – for private eller som underentreprenør.

 

Den nye maskine blev leveret lige op til sommerferien, hvor Peter fik en grundig gennemgang af alle funktionerne af Tommy, så vi kunne være sikre på, at Peter lynhurtigt fik omstillet sig fra den gamle maskine, til de nyere og smarte funktioner.

Der gik da også under et døgn fra den nye Yanmar SV22 blev leveret hos Peter, til den er sendt afsted på opgave i Åbyhøj hvor den skal stå sin prøve med Engcon tiltrotator til en omgang kloakseparering.

Peter selv, forventer at det bliver en sand fornøjelse at kunne bruge rotortiltet til både at grave rundt om, og dække af igen, uden hele tiden at skulle flytte maskinen.

Peter gav to ældre Yanmar maskiner i bytte, den ene hele 25 år gammel. Den har kørt upåklageligt, startet hver gang og i alt slags vejr, og så forstår man jo sagtens Peters tilfredshed med de gule Yanmar maskiner.

 

Vi ønsker stort tillykke med den nye maskine!

SENESTE NYT FRA MASKINER A/S

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du er meget velkommen til at følge med i vores hverdag på de sociale medier, hvor vi ofte bringer nye opslag.

OM MASKINER A/S

Vi har mere end 35 år på bagen. Vi er landsdækkende - også med service og reservedelssalg. Vi elsker maskiner, og vi glæder os til at hjælpe dig.

OM OS