75 61 83 00

Fem blå, med garanti

16. Nov 2018

Så snart man drejer ind af alléen hos DSA, kan man ikke undgå at bemærke, at stenene er ufravigeligt lige anlagt, der er ingen slinger i valsen, og ikke én sten, som ligger bare en millimeter skævt.

Når man så træder ind af døren, får man igen den fornemmelse... Ordentlighed. Det er også den fornemmelse man får når man møder Anders Svendsen.

 

Anders Svendsen stiftede firmaet Dansk stenanlæg ApS i 1997. I år 2000 købte han sine første Schaeff gummigeder hos Maskinhuset A/S. I 2006 handlede Anders og Tommy Bergmann (fra Maskinhuset A/S) for første gang, og siden da, har Anders udskiftet hele flokken af gummigeder med nye, nu for 5. gang.

 

Når man spørger Anders hvorfor det lige netop er Schaeff han vælger, er svaret egentligt ret simpelt, siger han. Der er flere årsager, men hovedårsagen har faktisk ikke noget med selve maskinen at gøre. Det vigtigste er de mennesker man handler med. Ifølge Anders, er det den service og venlighed han bliver mødt med i Maskinhuset, som er hovedårsagen til, at han bliver ved med at skifte maskinerne ud, med nye af samme mærke.

 

”Når jeg ringer – uanset om det er til kontoret, sælgeren eller værkstedet, bliver jeg altid mødt med imødekommenhed, en løsningsorienteret medarbejder med stor velvillighed til at få løst problemet – nu og her.

Og det bliver altid løst med det samme – så jeg kan komme videre med mit arbejde – og dét er vigtigst for mig. Der er bare aldrig noget bøvl.” - siger Anders.

 

Dertil kommer selvfølgelig også at maskinerne er driftssikre og holder en god gensalgsværdi. Anders udskifter hele rækken af gummigeder hvert 3. år, og han tegner garanti i 3 år på maskinerne. Derved kender han de totale omkostninger, og dét kan han godt lide.

 

”Det er ikke mange der gør det, men det kan rent faktisk godt betale sig,”

- siger Anders, som mener at det er vigtigt for enhver der driver virksomhed at kunne forudse flest mulige omkostninger. En anden årsag til, at Anders fortsat køber Schaeff maskiner er, at maskinerne skal udstyres med så mange ekstra specielle festures og udstyr, og det er uhyre vigtigt at maskinerne ender helt som de skal.

I Maskinhuset kender de maskinernes opbygning fordi de har gjort det så mange gange, og de har tegninger og planer til at ligge på det hele. Så selve den proces som ellers er meget tidskrævende, kører som smurt.

 

”Det har selvfølgelig også været en proces at nå hertil, men det er befriende, at man ved at maskinerne bliver leveret præcis som vi ønsker, fordi de har gjort det så mange gange før.” – fortæller Anders.

 

Blandt ekstra udstyr på maskinerne, kan nævnes:

-       Luftaffjedret sæde – for at skåne medarbejderne mest muligt, da de dagligt tilbringer mange timer i maskinen

-       Ekstra lys – alle maskinerne er udstyret med 4 ekstra LED lygter, da de ofte arbejder i de sene timer hvor det kan være småt med dagslys.

-       Holder til håndskovl

-       Ekstra rotorblink

-       Ekstra store spejle

-       Radio med bluetooth

-       Parallelføringsstang

-       LSD knap i Joystick for aktivering / deaktivering

-       Stænkklapper

Dertil er alle maskiner leveret med både pallegafler og læsseskovle og naturligvis i DSA’s egen blå farve.

Gummigederne – Schaeff TL80 – har den helt rette størrelse til de opgaver der skal løses i DSA. De passer helt perfekt til sandudlæggeren, både med deres kompakte størrelse samt læssevolumen, og de passer lige til transport på lastbiler.

DSA løser opgaver for kunder i hele landet, og derfor er det naturligvis også en ret vigtig faktor at maskinerne kan fragtes rundt, hurtigt og nemt.

 

DSA er et firma med mere end 20 års historie, og nogle af medarbejderne har sågar været med helt fra start. Hos DSA investerer man i medarbejderne, og det gøres på flere forskellige måder.

Eksempelvis kommer en massør ud på virksomheden hver fredag, hvor medarbejderne har mulighed for at booke en behandling, både for velvære, løsne spændinger og tage eventuelle skader i opløbet.

 

Dernæst har Anders fået speciallavet en maskine til medarbejder John. John’s skulder har det rigtig skidt efter 20 år med samme bevægelse bag et rat. Derfor er rattet i maskinen blevet erstattet med 2 joystick, således at John ikke længere behøver at bevæge skulderen når han skal manøvrere maskinen.

 

Der findes ingen anden maskine af denne slags, men den fungerer så godt og minimerer slitage på medarbejderne så markant, at det højst sandsynligt ikke bliver den sidste og eneste af sin slags.

I hvertfald ikke hos DSA.

Se mere om DSA på deres hjemmeside - Klik HER

SENESTE NYT FRA MASKINER A/S

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du er meget velkommen til at følge med i vores hverdag på de sociale medier, hvor vi ofte bringer nye opslag.

OM MASKINER A/S

Vi har mere end 35 år på bagen. Vi er landsdækkende - også med service og reservedelssalg. Vi elsker maskiner, og vi glæder os til at hjælpe dig.

OM OS