75 61 83 00

Jysk entreprenør drog hjem fra Bauma med 6 tons ekstra i bagagen

08. Sep 2019

Entreprenør Jens Jørgensen i Østbirk priser sig lykkelig for, at der ikke var direkte levering, da han gav håndslag med salgschef Tommy Bergmann fra Maskiner A/S på entreprenørmessen Bauma i München. Det er nemlig ikke sådan lige at skulle have ekstra seks tons håndbagage med til Danmark.

De seks tons Yanmar SV60 midigraver leveres efterfølgende, og dermed er Jens Jørgensen en blandt ganske mange, der har taget rigtig godt imod Maskiner A/S som ny importør og forhandler af de japanske entreprenørmaskiner. Den 1. marts etablerede det nu tidligere Maskinhuset A/S og JMM-selskabet Stemas i fællesskab Maskiner A/S med Yanmar på menukortet.

”Tidligere stod der jo Schaeff på maskinerne, men ændringen til Yanmar er gået helt perfekt. Gamle Schaeff-kunder har taget rigtig fint imod Yanmar-maskinerne. Og vi har fået en god velkomst af mange af de maskinfolk, der i forvejen kørte Yanmar. I løbet af blot en god månedstid er rigtig mange konverteret til Yanmar”, fortæller Tommy Bergmann.

 

God velkomst

Det blev også til en hjertelig velkomst til de nye Yanmar-folk fra Maskiner A/S-afdelingerne i Horsens og Slagelse på Bauma. Her kom de i godt selskab med mange udenlandske kolleger og blandt masser af gule Yanmar-maskiner. Samtidig fandt også mange danske besøgende på verdens største entreprenørudstilling ind på standen for en snak. Eller som i entreprenør Jens Jørgensens tilfælde: For at købe sig en maskine med hjem. Men altså vel at mærke til levering fra Horsens.

De gule japanere har i øvrigt skabt øget travlhed hos Maskiner A/S, som den 1. maj siger velkommen til en ny sælger i Jylland, og som tillige har en ny mand på vej til salgsstyrken på Sjælland.

 

156-1.jpg

Entreprenør Jens Jørgensen fra Østbirk (til venstre) stak på næven med salgschef Tommy Bergmann på en splinterny Yanmar SV 60 gravemaskine i München. Maskiner A/S klarer leveringen senere, så Jens Jørgensen slap for at have de seks tons med hjem i flyveren som håndbagage.

 

156-2.jpg

Højt dansk Yanmar-humør på Bauma. Lena Brohus og Tommy Bergmann fra Maskiner A/S kunne glæde sig over en varm velkomst som Yanmar-importør og -forhandler med masser af solgte maskiner allerede i løbet af den første måned.

SENESTE NYT FRA MASKINER A/S

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du er meget velkommen til at følge med i vores hverdag på de sociale medier, hvor vi ofte bringer nye opslag.

OM MASKINER A/S

Vi har mere end 35 år på bagen. Vi er landsdækkende - også med service og reservedelssalg. Vi elsker maskiner, og vi glæder os til at hjælpe dig.

OM OS