75 61 83 00

Tak for en fantastisk 'Grand Opening'

30. May 2019

YANMAR FIK EN FANTASTISK MODTAGELSE

Fredag den 24. maj 2019 var ventet med spænding og forventningsglæde hos os, i Maskiner A/S. 

Det var nemlig dagen, hvor vi skulle slå dørene op til vores officielle 'Grand Opening' af Maskiner A/S og byde velkommen til en dag fyldt med de (for os) nye, gule Yanmar maskiner. 

 

Selvom vejret først artede sig hen ad eftermiddagen, blev dagen en succes. Vi havde et flot besøgstal på omkring 750 gæster, der blev grint, hygget, spist, drukket og prøvet maskiner til den helt store guldmedalje. 

Demogården var fyldt op med masser af maskiner, så der kunne prøves, testes og evalueres. Der var et bredt udvalg af maskiner i flere størrelser og med flere funktioner, som repræsenterer hele produktlinjen bedst muligt. 

 

Dagen blev ovenikøbet skudt igang med salget af Yanmar maskine nummer 100, her godt og vel 10 uger efter vi officielt blev Yanmar forhandler, med selskabet Maskiner A/S. Det kunne ikke have passet meget bedre ;-) 

 

Der var lagt mange kræfter i arrangementet, og det gik da heller ikke ubemærket hen. Der var stor begejstring og stemningen var høj, på trods af regnen først på dagen. 

Vi havde inviteret top-ledelsen fra Yanmar Compact Equipment, som stillede fire mand høj fra hovedsædet i Frankrig, og de var imponerede over det setup, vi havde stillet an. 

 

I teltet lunede gæsterne sig på pandekager og lidt at slukke tørsten med. 

Der blev langet lige omkring 1500 pandekager over bordet og serveret et godt stykke over 600 grillpølser.

 

Vores leverandører var på pletten, og kunne fremvise og fortælle om deres produkter.
Vi havde konkurrencer (vinderne bliver udtrukket og får direkte besked i uge 22), demoarealer og en masse udstillingsmaskiner.  

1000 Tak til alle som deltog - vi håber I alle havde en ligeså god dag, som vi havde. 

SENESTE NYT FRA MASKINER A/S

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du er meget velkommen til at følge med i vores hverdag på de sociale medier, hvor vi ofte bringer nye opslag.

OM MASKINER A/S

Vi har mere end 35 år på bagen. Vi er landsdækkende - også med service og reservedelssalg. Vi elsker maskiner, og vi glæder os til at hjælpe dig.

OM OS